AKCIA!! Pri objednávke nad 100 EUR vr. DPH doprava ZADARMO!! NEPLATÍ PRE NADROZMERNÉ ZÁSIELKY!!

Ocieľka diamantová 310 mm TAIDEA TG0826

Kód: 232.2
Neohodnotené
€25,37 €21,14 bez DPH
Skladom (>5 ks)
Diamantový profesionálny ocieľka na brúsenie. Ostrič nožov

Detailné informácie

Odoslanie do 24 hodín
Odoslanie do 24 hodín
pre všetky produkty na sklade.
Špecializované náradie
Špecializované náradie
ktoré by ste inde ťažko hľadali.
Bezkonkurenčné ceny
Bezkonkurenčné ceny
pri výhodnom pomere cena × výkon.
Doprava zadarmo do 100 EUR
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 100 EUR

Podrobný popis

Ocieľka diamantová 310 mm TAIDEA TG0826

Diamantová ocieľka s dĺžkou 31 cm vhodná na brúsenie kuchynských nožov z tvrdej ocele. Vďaka oválnemu tvaru ocieľky je zaistená vyššia efektivita pri brúsení. Tvarovaná rukoväť je na dotyk mäkká a príjemná do ruky aj pri dlhšom brúsení.

  • ocieľka s diamantovým povrchom
  • oválny tvar ocieľky pre väčšiu efektivitu pri brúsení
  • veľmi vhodné na brúsenie kuchynských nožov z tvrdých ocelí
  • ergonomicky tvarovaná pogumovaná rukoväť (mäkká do ruky)
  • možnosť zavesenia ocieľky
  • zrnitosť diamantovej ocieľky #600
  • dĺžka brúsnej časti ocieľky 31 cm
  • váha 187.9g
  • celková dĺžka vrátane rukoväte 42 cm

Návod na použitie:

1/ Umiestnite plastový hrot na konci ocieľky na pevný a odmastený povrch. Pritlačte smerom dole, aby ste zabránili pošmyknutiu počas používania.

2/ Voľným ťahom (bez použitia tlačnej sily) pod uhlom cca 20 stupňov niekoľkokrát opakujte prechádzaním fazety ostrie noža na povrchu ocieľky. Ostrite nôž od päty noža až k špicke a opakujte 2-3 krát, potom otočte na druhú stranu noža, kým nebude ostrie dostatočne ostré.


Údržba a čistenie:

1/ Neumývajte v umývačke riadu!

2/ Pokiaľ je abrazivo ocieľky znečistené kovovými časticami, odstráňte ho pomocou huby pod tečúcou vodou.

3/ Možno použiť jedlú sódu na hubke (neodporúčame saponát).

4/ Po umývaní ocieľku dôkladne usušte.

5/ Ocieľku a nabrúsené nože skladujte mimo dosahu detí – predídete tým zbytočným nehodám.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: