AKCIA!! Pri objednávke nad 100 EUR vr. DPH doprava ZADARMO!! NEPLATÍ PRE NADROZMERNÉ ZÁSIELKY!!

Misuzu Hamono 210 mm, VG-10 Kiritsuke-Gyuto

Kód: 636-01
€176,68 €147,23 bez DPH
Skladom (3 ks)
V00-BJ

Detailné informácie

Odoslanie do 24 hodín
Odoslanie do 24 hodín
pre všetky produkty na sklade.
Špecializované náradie
Špecializované náradie
ktoré by ste inde ťažko hľadali.
Bezkonkurenčné ceny
Bezkonkurenčné ceny
pri výhodnom pomere cena × výkon.
Doprava zadarmo do 100 EUR
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 100 EUR

Podrobný popis

Gyuto • 210 mm • VG10 • 3 vrstvy • Rukoväť z lakovanej magnólie • pre ľavákov aj pravákov

Tento japonský kuchársky nôž má jadro z japonskej nerezovej uhlíkovej ocele VG-10 s ochrannou vrstvou Sanmai. Tento obojstranne nabrúsený nôž je kompletne ručne vyrobený majstrom brusičom Yamato Miyawaki. Čepeľ je veľmi tenká a ručne brúsená a nemá žiadne zosilnenie, čo veľmi uľahčuje ostrenie. Gyuto je japonský náprotivok francúzskeho kuchárskeho noža a možno ho použiť na mäso, ryby a zeleninu.

  • Dĺžka čepele: 210 mm
  • Celková dĺžka: 335 mm
  • Výška čepele: 50 mm
  • Hmotnosť: 130-140 gramov
  • Typ ocele: 3 jadrová oceľ: japonská nerezová oceľ VG-10 (kovaná Sanmai)
  • Tvrdosť: 61HRC
  • Rukoväť: Okrúhla drevená rukoväť z magnólie so špeciálnou mosadznou podložkou a tradičným lakom "Urushi"

Nenápadný vzhľad s masívnou 'O' rukoväťou neprezrádzajú nič o vynikajúcich vlastnostiach radu. Dokonalá geometria zaisťuje malý odpor pri rezaní. Ostré línie čepele sa odrážajú aj na ostrie. Dostupná séria japonských nožov za prijateľnú cenu. Misuzu Hamono sa nachádza v meste Miki v Japonsku a je známe ako prvá kováreň, ktorá v roku 1946 vykovala nehrdzavejúcu uhlíkovú oceľ s vonkajšími vrstvami z nerezovej ocele (technika Sanmai) od zakladateľa pána Suzuki Shinjiho. V japonsku je jej zakladateľom pán Suzuki Shinji. Špeciálna štruktúra nožov dokáže udržať ostrie extrémne ostré a zároveň chrániť čepeľ pred koróziou pomocou nerezového tela.

Rovnako ako všetky japonské nože, ani ručne vyrábané nože od Yamato Miyawaki nie sú vhodné do umývačky riadu, čistenie a sušenie po každom použití je najlepšie ošetrenie pre tieto exkluzívne produkty. Vďaka špeciálnej konštrukcii čepelí môže byť hrana extrémne ostrá a vonkajšia vrstva z nerezovej ocele môže stále chrániť oceľ pred koróziou a poškodením. Pán Miyawaki, tretia generácia Misuzu Hamono vo svojich päťdesiatich rokoch, do roku 2005 trénovaný v slávnom meste nožov Sakai av roku 2006 sa stal hlavným remeselníkom Misuzu Hamono.

(Yamato Miyawaki)

Dodatočné parametre

Kategória: Misuzu Hamono
Výrobca: Misuzu Hamono

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: